top of page
Zoeken
  • Eric van Rooij

Mogen we even aan u voorstellen...

Vanwege de enorme groei en uitbreiding van de activiteiten was Excellence France al enige tijd op zoek naar een lokale bouwkundige projectleider en werkorganisator voor de regio Alpes-Maritimes en de VAR.

Met trots kunnen we zeggen dat die zoektocht heeft geleid tot het introduceren van onze nieuwe collega en samenwerkingspartner in de persoon van Femke van den Boorn.


Femke heeft Bachelor Built Environment met 2 specialisaties Architectuur en Bouwtechniek en Master Architecture gestudeerd in Nederland. Haar visie was om een volledige persoonlijke ontwikkeling in het bouwteam te ervaren. Tijdens de laatste 10 jaar heeft ze tijdens haar loopbaan als freelancer 4,5 jaar gewerkt bij een erkend architectenbureau, 7 jaar als ondernemersvrouw/founder een start-up in 3D software gerund, genaamd Rockit3D en heeft ze meerdere bouwprojecten geleid van begin tot einde. Naast renovaties woningen, nieuwbouw winkelpanden en hoofd politiekantoor, was één van haar meest prestigieuze project Hotel Van der Valk Gent. Ze was de rechterhand van Max van der Valk om een ‘sleutel-op-de-deur’ Hotel op te leveren met 263 luxe kamers, 2 restaurants, skybar, wellness, vergaderruimtes verspreid over 13 verdiepingen.

Tijdens haar studie, stage bij een architectenbureau in Antibes en de vele jaren erna, werd de voorliefde voor regio Alpes–Maritimes en de Var als maar groter en heeft haar doen verhuizen naar dit prachtige stukje Frankrijk.

We zijn al volop aan de slag met projecten in Roquefort Les Pins, La Croix Valmer, Gassin, Grasse, Lorgues, Ste Maxime en Mougins. Ook de voorbereidingen voor de aanvang van onze nieuwe projecten in Grasse, Le Lavandou en Salernes zijn inmiddels gestart. Ze hoeft zich niet te vervelen.
464 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page