top of page

EN DIT IS ONS
TEAM

MET EEN TOPTEAM WERKEN WIJ AAN UW HUIS

Het team van Excellence France bestaat uit betrouwbare vakmensen die van aanpakken weten en van ons motto ‘afspraak is afspraak’ een erezaak hebben gemaakt. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd, hebben minstens tien jaar ervaring in hun vakgebied..Bovendien komen we ze eerst netjes aan u voorstellen, zodat u weet met wie u te maken hebt.

STRENGE KWALITEITSEISEN
NEDERLANDSE WERKMENTALITEIT

Het team van Excellence France bestaat uit betrouwbare vakmensen die van aanpakken weten en van ons motto ‘afspraak is afspraak’ een erezaak hebben gemaakt. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd, hebben minstens tien jaar ervaring in hun vakgebied. Bovendien komen we ze eerst netjes aan u voorstellen, zodat u weet met wie u te maken hebt

Vele nationaliteiten hebben inmiddels kennis gemaakt met de vele voordelen van onderhoud door Excellence France. Onderhoud dat tot in de puntjes wordt uitgevoerd met bekwaam, gediplomeerd, personeel met een goede werkmentaliteit.

CARTE PROFESSIONNELLE
Vastleggen%20in%20volledig%20scherm%2029

Kwaliteit, garantie en veiligheid zijn verzekerd, want Exellence France is uiteraard ingeschreven bij de ‘chambre de metier’ en beschikt over een ‘carte professionelle’. U krijgt altijd een transparante offerte/kostencalculatie van uren en materialen, een betrouwbare planning, oplevering zoals afgesproken. En altijd een eerlijke prijs.

VAST
CONTACTPERSOON

En hebt u vragen, wilt u advies, of iets liever nèt even anders dan voorzien, dan kunt u terecht bij uw vaste  contactpersoon.

We vertellen u graag wat Excellence France voor u kan betekenen.

 

Dus neem gerust contact op met:

  • Eric van Rooij via +31 655707733

  • of één van onze medewerkers op +33 494675910

DEGELIJKE WERKVOORBEREIDING

We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen. Dat betekent dat we er liever niet ‘blind invliegen’: een degelijke en goede werkvoorbereiding is van essentieel belang om goede kwaliteit op de afgesproken tijd te kunnen leveren. Dus we houden het liever op ‘start slow before you go fast’: niet het tijdstip waarop je begint aan een klus is belangrijk, maar het moment waarop je ‘m af hebt. Want dat hebben we met u afgesproken. En afspraak is afspraak, altijd.

ALLES OP TOPNIVEAU

Dus of u nu op zoek bent naar een nieuwe badkamer, droomt van een nieuwe keuken, graag de luiken zou willen vervangen en/of onderhouden, de oude vloer door een nieuwe vloer wilt laten vervangen, een strakke schilder zoekt, een kleine verbouwing voorziet, of één van de vele andere diensten uit ons uitgebreide onderhoudspakket op het oog hebt; Excellence France zorgt dat alles op topniveau wordt uitgevoerd.

bottom of page