top of page
  • Eric van Rooij

Nog deze winter werken in de Franse zon!

Wat is er nu leuker dan gedurende de natte, koude Nederlandse wintermaanden een aantal weken werken in het mooie Zuid Frankrijk!


Excellence France s.a.r.l. zoekt Nederlandse en Vlaamse bedrijven die met ons kunnen samenwerken op projecten in (Zuid) Frankrijk.


Zoals je op deze website kunt zien zijn we een Frans renovatie- en onderhoudsbedrijf met prachtige projecten aan de Middellandse zee, de Franse Alpen of ergens op het rustige platteland.


Onze werkzaamheden bestaan uit schilderwerk, het vervangen van badkamers, keukens, deuren, kozijnen, luiken en het doen van kleine verbouwingen. Ook gevelrenovatie en aanverwante werkzaamheden voeren we uit met veelal Nederlandse en Vlaamse bedrijven.


Excellence France bezit alle benodigde papieren en vergunningen en zorgt voor de Franse en Europese administratieve vereisten van de partners. We werken uitsluitend volgens de regels van de wetgeving. Tevens zorgen we voor een goede schone accommodatie in de buurt van het project.


We kunnen er uren over vertellen, maar als je serieus geïnteresseerd bent dan kunnen we beter een afspraak maken. Dat kan op ons kantoor in Boxtel of via een Zoom, Google of Teams verbinding. Geïnteresseerd? Neem contact op met Eric van Rooij,

tel. +31655707733 of mail naar e.vanrooij@excellence-france.com

Comments


bottom of page