top of page
  • Marianne van Rooij

Een Franse Slag


Excellence France organiseert met drie professionele partners een evenement op 11 december a.s. bij Taleninstituut Regina Coeli. Het Taleninstituut is bij sommige bekend als "de Nonnen van Vught". De gasten zijn in het bezit van en/of zoeken vastgoed in Frankrijk of zijn er professioneel mee verbonden. De komende dagen geven we u meer info over de sprekers.

Heeft u interesse in deelname stuur dan een email naar sales@excellence-france.com ----------------------------------------------------------------- Excellence France is organizing an event with three professional partners at Language Institute Regina Coeli on December 11th. The Language Institute is known by some as "de Nonnen van Vught". The guests own and/or are looking for real estate in France or are professionally connected to it. In the coming days we will give you more information about the speakers.

If you are interested in participating, send an email to sales@excellence-france.com


bottom of page